Praktische informatie

Linde Geels

telefoon: 06 - 42 72 54 51

mail: praktijkbalsemiek@gmail.com

werkdagen:  maandag, woensdag en donderdag.

Coby Jeninga

telefoon: 06 - 25 06 62 48

mail: c.jeninga1910@gmail.com

werkdag: dinsdag

Tarieven en vergoeding

 

  • Intake + ritmische totaalinwrijving (inclusief gebruik materialen en olie): € 65,-
  • Vervolgbehandelingen: € 55,-
  • Instructie en inzet (heet) kompres en wikkel tijdens behandeling: € 10,-
  • Wikkel en kompres om thuis in te zetten v.a. € 7,50

De therapie wordt gedeeltelijk vergoed uit (de meeste) aanvullende verzekeringen. Zilveren Kruis geeft helaas geen vergoeding.

De meeste patiënten worden verwezen door de huisarts, een verwijzing is echter niet noodzakelijk.

Verpleegkundigen bij praktijk Balsemiek

Linde Geels

Mijn naam is Linde Geels, sinds 2008 ben ik werkzaam als verpleegkundige.  Als kind heb ik de vrijeschool doorlopen en maakte ik kennis met met de antroposofische zorg. Ik werkte eerst veertien jaar als wijkverpleegkundige, daarna heb ik de opleiding tot verpleegkundige antroposofische zorg gevolgd bij Plegan.

Ik werk nu met veel plezier als zelfstandig verpleegkundige bij praktijk Balsemiek, wij zijn verbonden aan Therapeuticum Naarden-Bussum.


Coby Jeninga

Mijn naam is Coby Jeninga. Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik dertien jaar in verschillende ontwikkelingslanden gewerkt. Ik wist: "als ik ooit in Nederland terug kom, ga ik nooit meer in de gezondheidszorg werken". Echter, bij terugkomst kwam de antroposofie op mijn levenspad en heb ik de opleiding tot verpleegkundige antroposofische zorg kunnen doen. Daarna heb ik vanaf 2002 met veel voldoening in de antroposofische zorg gewerkt. Sinds kort ben ik weer terug bij praktijk Balsemiek.